Organizator

TransLogistica este un eveniment organizat de DISTINCT IMAGE in spatiile Centrului Expozitional Romexpo si se bucura de sprijinul Sistemului Cameral din Romania

DISTINCT IMAGE | www.distinctimage.ro

Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente expozitionale si cu precadere in cele dedicate sectorului transporturi  specialistii DISTINCT IMAGE au experienta unor expozitii de nivel international precum Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), Sport and Adventure Motor Show (SAMS), a unor conferinte transfrontaliere (Danube Invest EU) sau a unor festivaluri dedicate unor ramuri profesionale (Bucharest School Fest, Danube Eco Summer Fest).

ROMEXPO | www.romexpo.ro

Cu o experienta de peste 50 de ani, Romexpo este cel mai important centru expozitional din Romania, iar calitatea de membru  al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI garanteaza standarde internationale in organizarea evenimentelor.

Suprafata expozitionala de aproape 45000 mp interior si peste 100 000 mp la exterior dispune de intreaga expertiza si toate facilitatile necesare ale unui eveniment de  talie internationala. Centrul expozitional dispune de asemene de 3 parcari situate la intrarile principale cu o capacitate de peste 6000 de locuri.

Internet Power Web Design Alexandria